Advertisement

Burak Yilmaz Fenerbahce : Burak Yilmaz In Fenerbahce Ye Gol Atma Heyecani : Burak yılmaz, süper lig'de forma giydiği takımlarla, fenerbahçe kalesini 6 kez havalandırdı.

Burak Yilmaz Fenerbahce : Burak Yilmaz In Fenerbahce Ye Gol Atma Heyecani : Burak yılmaz, süper lig'de forma giydiği takımlarla, fenerbahçe kalesini 6 kez havalandırdı.. Haftasında fenerbahçe'yi konuk edecekken tecrübeli golcü burak yılmaz da ilk peşinde. Burak yılmaz tam 10 yıl sonra fenerbahçe'ye geri dönebilir. 25 kez sarı lacivertlilere karşı mücadee eden burak yılmaz'ın 7 golü bulunuyor. Burak yılmaz'ın fenerbahçe'ye gol attığı takımlar ise şöyle. Golcü arayışlarını son sürat devam eden fenerbahçe için sürpriz bir iddia gündeme geldi.

Trabzonspor 2011 senesinden beri fenerbahçe kalesine 3 gol attı. .kalmış ama selçuk i̇nan trabzonspor'a, burak yılmaz da fenerbahçe'ye transfer oldu. Beyaz tv ekranlarında yayınlanan tahir sarıkaya'nın hazırlayıp ve sunduğu uyan türkiyem programına konuk olan fotomaç gazetesi yazarı ozan zeybek. Bunların 2'sini burak yılmaz atarken, diğerini ise bero kaydetti. Trabzonspor, burak yılmaz'ın transferini kap'a bilrirken resmi twitter hesabından bir video yayınladı.

Burak Yilmaz Fenerbahce Tribunune 4 Isareti Yapti Haberler Spor
Burak Yilmaz Fenerbahce Tribunune 4 Isareti Yapti Haberler Spor from foto.haberler.com
Lille osc métropole / türkiye. Fenerbahçe kulübü, vestel manisasporlu burak yılmaz'ı transfer etmek için kulübüyle görüşüyor. Transfer çalışmalarını büyük bir gizlilik içerisinde sürdüren fenerbahçe manisasporlu burak yılmaz'ı kadrosuna kattı. Manisaspor, golcü futbolcusu burak yılmaz'ı fenerbahçe'ye verdi. Beyaz tv ekranlarında yayınlanan tahir sarıkaya'nın hazırlayıp ve sunduğu uyan türkiyem programına konuk olan fotomaç gazetesi yazarı ozan zeybek. Burak yılmaz ve mehmet topal hakkındaki flaş transfer gelişmesinin detayları haberimizde. Beşiktaş'ın tecrübeli golcüsü burak yılmaz'ın kariyerinde en çok rakip olduğu takım fenerbahçe. Golünü fenerbahçe kalesine göndererek plaka dedi.

28 haziran 2008 cumartesi 00:00.

Herkesin gördüğünü kaydeden burak, fenerbahçe büyük bir camia bu açıkça dışarıdan görülüyor dedi. Tüm kulüpler losc lille beijing guoan galatasaray sk trabzonspor eskişehirspor fenerbahçe sk manisaspor beşiktaş jk antalyaspor. Fenerbahçe kulübü, vestel manisasporlu burak yılmaz'ı transfer etmek için kulübüyle görüşüyor. Manisaspor, golcü futbolcusu burak yılmaz'ı fenerbahçe'ye verdi. 24 maçta 9 gol atan burak yılmaz, takımının lig ikincisi olarak süper lig'e çıkmasına yardım etti. Sözcü skor / spor toto süper lig 2. Ve fenerbahçe burak yılmaz transferini bitirdi !. Transfer çalışmalarını büyük bir gizlilik içerisinde sürdüren fenerbahçe manisasporlu burak yılmaz'ı kadrosuna kattı. Burak yılmaz, fenerbahçe'ye transfer olmaktan mutlu ve gururlu olduğunu ifade etti. Burak yılmaz ve mehmet topal hakkındaki flaş transfer gelişmesinin detayları haberimizde. 15 temmuz 1985 (antalya, türkiye). Burak yılmaz ve pepe fenerbahçe'ye mi transfer oluyor? Haftasında fenerbahçe'ye konuk olan trabzonspor'da burak yılmaz şoku yaşanıyor.

Fenerbahçe haziran 2008'de yılmaz, fenerbahçe'ye 4 yıllığına transfer oldu. Burak yılmaz transferi için trabzonspor ile herhangi bir resmi temasta bulunmayan başakşehir, taraftarlar arasında yaşanan süreci yakından takip ediyor. Tüm kulüpler losc lille beijing guoan galatasaray sk trabzonspor eskişehirspor fenerbahçe sk manisaspor beşiktaş jk antalyaspor. Burak yılmaz, daha önce beşiktaş'taki ilk macerasına ek olarak galatasaray ve trabzonspor formalarıyla da fenerbahçe karşısına çıkmıştı. Fenerbahçe skburak yılmaz, 28 haziran 2008 günü fenerbahçe ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Ve Burak Yilmaz Fenerbahce De
Ve Burak Yilmaz Fenerbahce De from media04.ligtv.com.tr
Beşiktaş'ın tecrübeli golcüsü burak yılmaz'ın kariyerinde en çok rakip olduğu takım fenerbahçe. Fakat burak yılmaz, camia için önemini bildiği fenerbahçe maçında oynamak istiyordu. Trabzonspor 2011 senesinden beri fenerbahçe kalesine 3 gol attı. Herkesin gördüğünü kaydeden burak, fenerbahçe büyük bir camia bu açıkça dışarıdan görülüyor dedi. Burak yılmaz transferi için trabzonspor ile herhangi bir resmi temasta bulunmayan başakşehir, taraftarlar arasında yaşanan süreci yakından takip ediyor. Aufrufe 105 tsd.vor 2 years. Burak yılmaz'ın fenerbahçe'ye gol attığı takımlar ise şöyle. Golcü futbolcu luis aragones tarafından fazla forma şansı bulamamıştı.

Bilgilere göre, mehmet topal beşiktaş'a transfer olacak, burak yılmaz ise fenerbahçe'nin yolunu tutacak.

25 kez sarı lacivertlilere karşı mücadee eden burak yılmaz'ın 7 golü bulunuyor. 15 temmuz 1985, antalya), santrfor mevkisinde oynayan türk millî futbolcudur. Burak yılmaz'ın yaptığı risktir ama bunu da başka bir maç yerine fenerbahçe önünde almak istedi. Fakat burak yılmaz, camia için önemini bildiği fenerbahçe maçında oynamak istiyordu. Beyaz tv ekranlarında yayınlanan tahir sarıkaya'nın hazırlayıp ve sunduğu uyan türkiyem programına konuk olan fotomaç gazetesi yazarı ozan zeybek. Beşiktaş'ın tecrübeli golcüsü burak yılmaz'ın kariyerinde en çok rakip olduğu takım fenerbahçe. Fenerbahçe haziran 2008'de yılmaz, fenerbahçe'ye 4 yıllığına transfer oldu. Tüm kulüpler losc lille beijing guoan galatasaray sk trabzonspor eskişehirspor fenerbahçe sk manisaspor beşiktaş jk antalyaspor. Fenerbahçe ile 1.5 yıllık mukavele imzalayan ersun yanal'ın, forvet bölgesine burak yılmaz'ı istediği iddiaları gündeme bomba gibi düştü. 28 haziran 2008 cumartesi 00:00. Yakın çevresine, fenerbahçe neden olmasın? diyen burak'a bu denli ihtiyaç duyulmasının sebebi, slimani ve soldado'nun formsuzluğu. Trabzonspor 2011 senesinden beri fenerbahçe kalesine 3 gol attı. Haftasında fenerbahçe'yi konuk edecekken tecrübeli golcü burak yılmaz da ilk peşinde.

Beşiktaş'ın golcü ismi burak yılmaz, fenerbahçe derbisinde oyundan çıkarken 4. Bunların 2'sini burak yılmaz atarken, diğerini ise bero kaydetti. Hakem alper ulusoy ile diyaloğa girdi. Burak yılmaz, fenerbahçe'ye transfer olmaktan mutlu ve gururlu olduğunu ifade etti. İşte ahmet selim kul'un burak yılmaz ve fenerbahçe transfer iddiaları ile ilgili için geçtiği o bilgiler

Burak Yilmaz Fenerbahce Derbisine Kartal Gol Gol Gol Facebook
Burak Yilmaz Fenerbahce Derbisine Kartal Gol Gol Gol Facebook from lookaside.fbsbx.com
Beyaz tv ekranlarında yayınlanan tahir sarıkaya'nın hazırlayıp ve sunduğu uyan türkiyem programına konuk olan fotomaç gazetesi yazarı ozan zeybek. Burak yılmaz'ın yaptığı risktir ama bunu da başka bir maç yerine fenerbahçe önünde almak istedi. Fenerbahçe kulübü, vestel manisasporlu burak yılmaz'ı transfer etmek için kulübüyle görüşüyor. Forvet hattında sıkıntı yaşayan fenerbahçe'de teknik direktör ersun yanal'ın burak yılmaz'ı istediği iddia edildi. Burak yılmaz ve mehmet topal hakkındaki flaş transfer gelişmesinin detayları haberimizde. Trabzonspor 2011 senesinden beri fenerbahçe kalesine 3 gol attı. Yakın çevresine, fenerbahçe neden olmasın? diyen burak'a bu denli ihtiyaç duyulmasının sebebi, slimani ve soldado'nun formsuzluğu. Tüm kulüpler losc lille beijing guoan galatasaray sk trabzonspor eskişehirspor fenerbahçe sk manisaspor beşiktaş jk antalyaspor.

Golcü futbolcu luis aragones tarafından fazla forma şansı bulamamıştı.

Yakın çevresine, fenerbahçe neden olmasın? diyen burak'a bu denli ihtiyaç duyulmasının sebebi, slimani ve soldado'nun formsuzluğu. Fenerbahçe skburak yılmaz, 28 haziran 2008 günü fenerbahçe ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Lille osc métropole / türkiye. Burak yılmaz'ın yaptığı risktir ama bunu da başka bir maç yerine fenerbahçe önünde almak istedi. Golcü arayışlarını son sürat devam eden fenerbahçe için sürpriz bir iddia gündeme geldi. Bordo mavili ekibin twitter hesabından yapılan paylaşımda. Fenerbahçe kulübü, vestel manisasporlu burak yılmaz'ı transfer etmek için kulübüyle görüşüyor. Beyaz tv ekranlarında yayınlanan tahir sarıkaya'nın hazırlayıp ve sunduğu uyan türkiyem programına konuk olan fotomaç gazetesi yazarı ozan zeybek. Herkesin gördüğünü kaydeden burak, fenerbahçe büyük bir camia bu açıkça dışarıdan görülüyor dedi. 24 maçta 9 gol atan burak yılmaz, takımının lig ikincisi olarak süper lig'e çıkmasına yardım etti. Trabzonspor başkanı ahmet ağaoğlu, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Burak yılmaz'ın fenerbahçe'ye gol attığı takımlar ise şöyle. Golünü fenerbahçe kalesine göndererek plaka dedi.

Fenerbahçe kulübü, vestel manisasporlu burak yılmaz'ı transfer etmek için kulübüyle görüşüyor burak yilmaz. Bunların 2'sini burak yılmaz atarken, diğerini ise bero kaydetti.

Posting Komentar

0 Komentar